Hyra DJ Stockholm till bröllop, fest, kickoff, konferens och event

Låt vår erfarenhet ta hand om er fest och upptäck hur en riktig fest borde vara. Kontakta oss så berättar vi mer!

Namn E-post Meddelande + telefonnummer
Skicka

Vad vi erbjuder

Att kontakta oss kostar inget. Att inte kontakta oss kan kosta massor!

Oavsett om du planerar ditt livs bröllop, en födelsedag eller behöver hjälp med företagets kickoff eller konferens så har du kommit rätt. Vi har allt du behöver till vettiga priser.
Hyra DJ till bröllop i Stockholm

DJ till Bröllop

Hos oss är du i trygga händer.

Att du ska känna dig trygg inför ditt bröllop är oerhört viktigt för oss. Med över 30 års erfarenhet levererar vi en upplevelse som överträffar dina förväntningar.  Prata med oss om hur du vill att ert bröllop ska vara, vi har mer än 1000 bröllopsfester i ryggen och hjälper gärna till med tips och råd till en lyckad bröllopsfest. 

Hyra DJ till fest i Stockholm

Hyr DJ Stockholm

Låt oss skräddarsy din fest.

Vi har allt du behöver för en lyckad fest, oavsett om du planerar födelsedagsfesten för dom stora, eller barnkalaset för dom små. Hos oss sätter bara fantasin gränser, vi kan leverera allt från ett lyxigt poolparty, eller om kidsen vill köra dansstopp hela kvällen. Hos oss önskar ni låtar och vi anpassar innehållet efter dina önskemål.

Hyra DJ till event i Stockholm

Konferens & event

Vi har allt till er företagsfest.

Låt oss ta hand om ert företagsevent. Vi har allt du behöver inom konferensteknik för talare eller uppträdanden oavsett antal deltagare eller storlek på lokal. Avslutas kvällen med disco så ställer vi upp med DJ och ger en kväll med hits från förr och ny musik. Läs mer om DJ till företagsfest här.

Om oss

Grunden till det som idag är DJPRO Stockholm skapades av Stefan som drog igång som DJ för över 30 år sedan. Första officiella spelningen gjorde han redan 1989, och har sedan dess fyllt dansgolven runt om i Sverige och under ett antal år även i London. Stefan arbetade även som programledare på bland annat NRJ och Radio City och har med sig en lång erfarenhet av underhållning. Idag är fokus främst på bröllop och företagsevent. Tack vare ett brett samarbete med stora aktörer på marknaden kan han leverera till i stort sett vad som helst.

Så här brukar en bokning gå till:

Offert

Du kontaktar oss och berättar vad du behöver hjälp med. Vi sätter ihop ett innehåll som matchar dina behov och presenterar ett förslag. Offerten är inte bindande och väljer du att boka kan du alltid ångra dig up till 10 dagar innan leverans. 

Planering

Dom flesta vill att vi ses vi över en fika, eller digitalt, och går igenom alla detaljer. Tillsammans planerar vi innehållet för festen eller eventet med tider, musikönskemål och alla andra detaljer som trådlösa mikrofoner eller stämningsfull belysning till lokalen.

Leverans

Äntligen dags!! Vi dubbelkollar att allt fungerar som det ska, packar och kommer till er i god tid  för att rigga upp. Vi testkör på plats, och därefter är det bara att njuta av en bra fest!
Jo ,en sak till. Du och dina gäster får naturligtvis önska låtar under kvällen!

Prislista

Nedan är exempel på de vanligaste tjänsterna som våra kunder efterfrågar. Kontakta oss för en offert för just dina önskemål och behov. Kanske har du en budget som måste hållas? Vi hjälper dig! Vi har allt du behöver till ert bröllop, fest eller företagets event.
Paket
Detta ingår
Pris
Gratis

Leverans inom 25km från Stockholm City (50km tur och retur) och i samband med spelstart. Om du vill ha leverans i förväg så kan vi ordna det. Kontakta oss för pris. 

0 SEK

Grundläggande

DJ i 4 timmar inklusive mixerbord. Tiden räknas från planerad spelstart och gäller till senast kl.02:00. Speltid utöver detta, eller efter kl.02:00 debiteras med 1200kr per påbörjad timme. 

5 000 SEK

Premium

Komplett leverans med DJ, ljud och ljus. Vi anpassa innehållet efter storlek på lokal, antal personer och personliga önskemål. Kontakta oss för att anpassa leveransen till er fest.

Från 6 000 SEK

Företag / Event

Vi levererar allt från konferensteknik, scenteknik, ljudtekniker och allt du behöver till eventet, uppträdanden och talare. Vill ni ha dansgolv till kvällen så fixar vi det med! 

Läs mer 

Hyra DJ bröllop Stockholm 

Just nu är det många som bokar DJ till för sommarens bröllop. Vi blir snabbt fullbokade och rekommenderar därför att du hör av dig till oss innan dom mest populära datumen tar slut.