HYR DJ TILL FEST I STOCKHOLM

Hyr DJ till Födelsedag eller Fest. Vi hjälper dig!

Oavsett vad ni är i behov av så kan vi leverera allt inom DJ’s, ljud och ljus. Och lite till. Vi hjälper till med alla tänkbara upplägg till födelsedagen eller festen i Stockholm.

Hyr DJ hos oss så får ni en duktig Party-DJ till festen som spelar bra musik och som fyller dansgolvet. Vi har ca 40.000 låtar i bakfickan så du kan önska nästan vilken låt som helst till dansgolvet.

PARTY DJ | DJPRO.se

PARTY DJ | DJPRO.se

För att ni ska få den perfekta kvällen rekommenderar vi att ni kontaktar oss redan i förväg där ni själva presenterar vad ni hade tänkt, så vi vet hur vi kan bidra till den perfekta festen. Och vill ni så skräddarsyr vi gärna ett upplägg helt efter era önskemål.

Tips och råd inför er bokning av våra DJ’s

Ljudet och dansgolvet

Det finns ljud och så finns det oljud. Och gränsen är hårfin för ljudet att övergå till oljud. Och det är då festen blir en jobbig upplevelse. Låt oss ta ett exempel. Föreställ dig att du sitter i en bil och har stereon på med musik. Helt plötsligt känner du att du måste stänga av musiken. Du behöver tystnad. Och inom en bråkdel av en sekund uppstår ett välbehag tack vare tystnaden. Vad var det som hände? Varför blev du så trött? I de allra flesta fall beror detta fenomen på att ljudets kvalité var bristfällig och ditt hörselsinne säger ifrån, och resultatet blir att gästerna lämnar dansgolvet oavsett vilken musik DJ’n spelar.

Vi hjälper dig att undvika detta när du hyr discoutrustning från oss. Vi har därför valt att enbart arbeta med högtalare som gör att du orkar njuta av ett bra ljud och som du vill festa till, utan att du eller gästerna blir trötta i öronen.
Våra högtalare skiljer sig från övriga leverantörers sortiment och vi är stolta över att ha marknadens i särklass absolut bästa ljud. Och vi är dessutom i princip helt ensamma om att kunna leverera denna upplevelse!

Läs mer om våra högtalare här.

DJPRO.se | DiscoPaket för 500 pers

Musiken

Nu när ni är i farten att boka DJ till festen så är det bra att redan nu fundera på vad ni vill höra under kvällen. Det är ni som bestämmer vilken stil ni vill ha. Och försök att tänka på vad era gäster kan tänkas vilja höra. Ett bra tips är att i god tid innan er fest börja skriva ner lite låtar som ni hör på radion eller har hemma i er musiksamling och låta oss ta del av era önskemål. Oj vad 80-tal det där kändes… Spotify är ju ett jättebra verktyg! Släng ihop en liten samling och maila länken till oss så fixar det sig!

Middagen

Ni får ju naturligtvis lägga upp er middag hur ni vill, men vi brukar rekommendera att ni avslutar middagen helt och hållet innan er DJ drar igång dansen. Nu kanske detta är mer aktuellt på bröllopsfester, men i vilket fall så finns det en liten risk att om ni avbryter med tårta efter att ni har dragit igång med dansen, så kan det vara lite segt att få igång klackarna igen efteråt. Men glöm inte att det här är er fest och det är ni som bestämmer innehållet och upplägget.

Tider

Visst kan det vara svårt att beräkna tider inför kvällen? Det kanske är en del galna minnen som ska upp på bordet på 50-årsfesten, eller din chef som du bjudit när du fyller 40 som vill skryta inför alla hur bra du är på jobbet.. Svårt att veta hur länge sådana här tal kan hålla på. Och för att inte tala om alla gamla barndomsminnen som ska dammas av… Oanmält i förväg dessutom. Men det är en annan historia. Hur som helst, en bra tumregel brukar vara att räkna med ca en timme per serverad rätt. Så exempelvis om ni har förrätt, huvudrätt, dessert och sedan kaffe & tårta bör ni räkna med minst 4 timmar från det att ni sätter er till bords. Men som vi sa inledningsvis så kan det bli förseningar ändå med tal som drar ut på tiden. Men det hör ju till middagen att ha trevligt och låta folket få säga sitt… I alla fall, vill ni ha dansen igång kl.22:00 bör ni sätta er till bords SENAST kl.18:00 vid en fyrarätters middag.
TOP });