Om Oss

Verksamheten startades 1987 och sedan starten arbetar våra DJ's alltid med att bygga upp en nära och trygg relation till dig som kund. Vi vill att du ska kunna känna ett stort förtroende för din DJ inför festen. Grundaren till bolaget heter Stefan Törnblom och har många års erfarenhet som DJ och programledare inom radion, bl.a. 5 år som DJ på NRJ. Idag fokuserar bolaget på leveranser i huvudsak till privatpersoner och företagsevent och har ett brett samarbete med flera av marknades största teknikbolag, och kan på så sätt leverera allt från små sprivatfester till stora event med tusentals gäster. 

När du planerar boka DJ, gör det genom oss. För oss så är du som kund lika viktig, oavsett hur litet eller stort arrangemanget är som du planerar. Att ha en öppen kommunikation mellan våra DJ’s och gästerna är viktigt för oss, därför vill vi att du och dina gäster önskar låtar som ni vill höra. Vi har aldrig förutbestämda spellistor som vi fyrkantigt följer, istället anpassar vi musiken till 100% efter era önskemål, och anpassar oss efter åldrarna på era gäster. Alla ska få höra sin favoritmusik.

Det är väl därför du funderar på att boka DJ, eller hur?

Vi skickar inte vem som helst till vad som helst.

Att sätta en klubb-DJ som är specialiserad på tunga houselåtar, trance eller dub-step kanske inte ger er den bästa upplevelsen på ditt bröllop eller på företagets kundkväll. Därför har vi DJ’s för alla stilar, en del DJ’s är nischade medan andra är breda i sin kunskap. Så när vi får in din förfrågan kollar vi först på vad ditt behov är, och därefter vilken av våra DJ’s som passar bäst för just ditt behov.

Flexibilitet är vår stora styrka.

När du ska hyra DJ i Stockholm så kommer du att märka att vi anpassar oss helt och hållet till dina behov och din budget. För oss är alla uppdrag lika viktiga, oavsett om du vill arrangera något litet hemma i vardagsrummet eller om du har hyrt Globen. Vi anpassar oss och justerar innehållet så att du blir nöjd med innehåll, pris och kvalité.

Våra rutiner - Din trygghet

När du kontrollerat alla uppgifter och känner dig nöjd med innehållet så kontaktar du oss via mail eller telefon. Vi skickar då en bokningsberäftelse som innehåller din bokning, samt alla detaljer till din inbokade DJ. Du kan nu andas ut och känna dig helt trygg med att du just gjort ett bra val som kommer att ge dig och dina vänner en fantastisk kväll! Vill du så kan du redan nu kontakta din DJ och prata igenom musiken.

FÖRBEREDELSER

Har du inte själv varit i kontakt med din inbokade DJ kommer du att bli kontaktad inom kort. Oavsett om det är två veckor eller ett halvår innan så vill vi säkerställa en tidig kontakt för att bygga upp ett förtroende inför leveransen. Du kan själv välja musik och din DJ vill gärna ta del av dina önskelåtar god i förväg. Det enklaste sättet är att skicka en lista via e-post, men du kan även bygga upp en låtlista i exempelvis Spotify som du delar med dig av. Observera att vi INTE använder oss av Spotify då vi spelar eftersom detta strider mot upphovsrättslagen. Men vi använder gärna det som referens för vilka låtar du vill höra.

Din kväll - Din musik

JA. Alla våra DJ’s levererar musiken för din skull. Därför vill vi gärna bidra med vårt kunnande och expertis i samråd med önskemål från dig och dina gäster för att nå den bästa tänkbara kvällen!

Så här enkelt bokar dui 3 steg

Hos oss kan du känna dig trygg med din förfrågan. Du får hög kvalité levererat av vår lyhörda personal som bryr sig om dig.

Steg 1: Förfrågan

Gör din förfrågan via vår hemsida. Välj bland färdiga paketlösningar eller skräddarsy efter eget behov.

Steg 2: Bekräftelse

Vi skickar en offert och först efter att ni godkänt den så kommer en bekräftelse på er bokning att skickas till er.

Steg 3: Leverans

Inför leveransen kontaktar vi dig för genomgång av tider, musik och alla detaljer så att du känner dig helt trygg.

TOP });