DJ TILL BRÖLLOP


Vi levererar DJ’s till lyckliga brudpar i Stockholm. Med väl fungerande samarbeten via våra partners så täcker vi upp alla tänkbara behov. Vi har alltid en lösning som passar.

DJ till Bröllop | DJPRO.se

DJ till Bröllop

Hyr DJ till bröllop genom oss. Vi hjälper er att lyckas med er bröllopsfest!

Det är en dag som ni och era vänner ska minnas med glädje för alltid! Därför är det extra viktigt för oss att ni blir nöjda.

När ni bokar DJ till bröllop genom oss så får ni 25 års erfarenhet och expertis. Vi ger er en lyhörd och flexibel DJ som lyssnar och sätter era gäster i fokus.

Och med ca 40.000 låtar i skivbacken kan du önska nästan vad som helst…

Så hur kan vi säga att det blir så bra när du bokar din DJ till bröllop genom oss?

Enkelt.

Ni och era gäster önskar favoritlåtarna och vi spelar det ni vill höra! Inget annat.

Så för att ni ska få den perfekta kvällen rekommenderar vi att ni kontaktar oss. Vi träffas för ett personligt möte där ni redan i förväg presenterar vad ni hade tänkt. På så sätt vi vet hur vi kan bidra till er perfekta bröllopsfest.

Vi skräddarsyr gärna ett upplägg efter era önskemål. Vi ordnar med alla tänkbara upplägg för dig som vill hitta en prisvärd lösning med hög kvalité.

Det ska vara enkelt för dig att hyra en DJ till bröllop. Så när du letar efter en riktigt bra leverantör så har ni hittat rätt!

Lägg er tid på sånt som tar tid att fixa, och låt oss ta hand om logistiken och musiken istället.

PARTY DJ | DJPRO.se

Lite tips inför er bokning av DJ till Bröllop

Bröllopstårta | DJPRO.se

HUR BERÄKNAR JAG TIDER FÖR KVÄLLEN?

Visst kan det vara svårt att beräkna tider inför kvällen? Det kanske är en del galna minnen som ska upp på bordet på bröllopsfesten. Exempel på detta kan vara dom roliga stunderna från svensexan och de härliga minnena från möhippan..

Och för att inte tala om alla gamla barndomsminnen som ska dammas av från moster… Oanmält i förväg dessutom. Svårt att veta hur länge sådana här tal kan hålla på. Men det är ju er toastmasters uppgift att styra.

Hur som helst, en bra tumregel brukar vara att räkna med ca en timme per serverad rätt. Så exempelvis om ni har förrätt, huvudrätt, dessert och sedan kaffe & tårta bör ni räkna med minst 4 timmar från det att ni sätter er till bords.

Men som vi sa så kan det bli förseningar ändå med tal som drar ut på tiden.

NÄR KOMMER VÅR DJ TILL OSS?

Som standard kommer vi till lokalen ca 1 timme innan planerad spestart. För att sätta upp riggen behöver vi ca 45 minuter. Vi brukar alltid installera den i samband med att borden röjs undan efter middagen inför dansgolvet.

Så om ni vill ha dansen igång kl.22:00 så kommer er DJ att vara på plats senast kl.21:00. Då hinner vi lasta ur, bära in och installera mixerbod, högtalare, ljud och ljus.

Vi kan även installera all utrustning på dagen, innan gästerna anländer. Vissa lokaler är trånga. Ibland har man kaffe och tårta i samma lokal som dansen och borden kan kanske inte röjas. Inga problem. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi löser detta.

NÄR DRAR VÅR DJ IGÅNG DANSGOLVET?

Det hör ju till middagen att ha trevligt och låta era gäster få äta upp i lugn och ro. Vi brukar räkna på följande sätt. Om ni planerar att ha dansen igång kl.22:00 bör ni sätta er till bords SENAST kl.18:00 vid en fyrarätters middag.

Och skulle det vara så att er DJ får vänta lite så känn ingen stress över det. Vi drar igång när ni är redo.

Ni får ju naturligtvis lägga upp er middag hur ni vill, men vi brukar rekommendera att ni avslutar middagen helt och hållet innan er DJ drar igång dansen.

Nu är ju detta ert bröllop så vi ska inte sticka ut hakan för mycket här.. Men risken finns att om ni avbryter med tårta efter att ni har inlett dansen, så kan det vara lite segt att komma igång igen efteråt.

Men som sagt, det är ert bröllop och ni som bestämmer innehållet.

MÅSTE VI HA STORA HÖGTALARE?

Vi får ofta frågan "Hur stor ljudanläggning behöver vi?" För att kunna svara på det så behöver vi veta hur stor lokal ni ska vara i, om det är högt upp till taket, om det är ett eko i lokalen och hur många ni beräknas bli.

Vi har olika lösningar för detta och har anpassade discopaket i olika storlekar. Om man väljer för små högtalare så blir resultatet oftast ett skrikigt ljud och gästerna blir trötta i öronen.

Så istället behöver ni ha bra högtalare med hög kvalité som är anpassade för lokalen som ni kommer att ha festen i. Utan att er DJ ska behöva spela musiken på högsta volym!

När ni bokar er utrustning genom oss så ser vi till att rikta ljudet mot dansgolvet och på så sätt kommer era gäster att kunna ha en normal konversation utanför dansgolvet utan att behöva skrika till varandra. Sen är det ju det där med plånboken också…

HUR ÄR DET MED KVALITÈN?

En tumregel som fungerar i alla lägen är att man får vad man betalar för. Bra ljud är inte samma sak som högt ljud. Det gäller istället att få ett så stort och rent ljud som möjligt så att ni och era gäster orkar njuta av festen utan att bli trötta i öronen.

Fråga oss så berättar vi mer om vilken typ av utrustning som skulle passa er bäst.

DJPRO.se | Dualize LED ljuseffekt
DJPRO.se | PAR LED 5 x 3w

LJUSET

Ett mycket uppskattat inslag i våra leveranser är att förvandla bröllopsfestens lokal till något extra med hjälp av en enkel ljussättning.

Med rätt ljus kan ni skapa en ännu trevligare miljö och på så sätt höja stämningen på ert bröllop till max!

Med väldigt enkla medel i form av extremt prisvärda LED-lampor förvandlar ni er lokals ordinarie utseende till en magisk upplevelse som ger er och era gäster en upplevelse som kommer att leva kvar länge.

Fråga oss om hur vi kan hjälpa till med ljussättningen till just ert bröllop.

Hur går det till?

Med hjälp av golvplacerade LED-lampor som ställs in enligt önskade färger så belyser vi väggar, pelare eller detaljer som väcker rummet eller lokalen till ett helt nytt liv.

Och med ett antal jämnt fördelade och noggrannt utvalda placeringar ställer vi in dem i enhetliga eller väl kombinerade färger ur ett fritt val enligt era önskemål. Kanske har ni ett färgtema på ert bröllop eller detaljer som kan förstärkas med hjälp av dessa.

Upplev skillnaden.

Ljus till bröllop | DJPRO.se

UTAN LJUSSÄTTNING

Ljus till bröllop | DJPRO.se

MED LJUSSÄTTNING

DJ till Bröllop. Boka här och nu.

Vi vet att vi kommer överträffa alla era förväntningar. Behöver du hjälp eller tips så är vi bara ett samtal bort: 0735-11 11 30

Välkomna!

TOP });