BRÖLLOP

Boka DJ till ert bröllop genom oss så får ni över 25 års erfarenhet och expertis av en lyhörd och flexibel DJ som spelar önskelåtar, lyssnar på era behov och sätter era gäster i fokus.

FÖRETAGSFEST

Boka oss till ert företagsevent eller konferens. Vi hjälper till att hålla era kostnader nere, levererat av proffs med erfarna DJ’s som låter dig önska musik hela kvällen!

PRIVATFEST

Hos oss får ni en duktig DJ till festen som spelar bra musik och som fyller dansgolvet. Vi har ca 40.000 låtar i bakfickan så du kan önska nästan vilken låt som helst till dansgolvet.

HYR DJ

Vi levererar en trevlig och bra DJ med bred erfarenhet, och som spelar musiken efter just dina önskemål. Vi kör alltid önskelåtar. Det innebär att du dina gäster kan påverka innehållet under kvällen så att vi matchar er musiksmak.

FÖDELSEDAG

Låt oss skapa rätt stämning på fördelsedagsfesten! Oavsett ålder så anpassar vi oss till rätt målgrupp. Din DJ ser till att alla får höra den musiken som passar bäst för sällskapet. Fråga oss så berättar vi mer!

PERSONALFEST

Att hitta en bra leverantör till företagets event är svårt och tidskrävande vilket kan resultera i onödiga kostnader för er. Därför har vi valt att göra det både tids- och kostnadseffektivt genom att erbjuda såväl färdiga paketlösningar och även skräddarsydda leveranser.

TEMAFEST

När ni planerar er temafest så har vi den rätta lösningen till er! Med lång erfarenhet från bl.a. 70- 80- 90-talet, och många andra andra teman, så anpassar vi oss för att få stämningen på er fest till maximal nivå!

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

KOM I KONTAKT MED OSS

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig!

Hör av dig till oss

TOP });